Uuden vuoden lupauksia…

Niin se vaan taas vuosi vaihtui ja nyt eletään jo vuotta 2015. Vuodenvaihteen kynnyksellä on tapana tehdä lupauksia joistain asioista ja ryhtyä sitten tarpomaan niitä kohti tulevana vuonna. Olen kuitenkin saattanut kuulla melko usein ystäviltä ja tutuilta, miten lupaukset eivät aina pidä ja unohtuvat jo tammikuun toisella viikolla jonnekkin.

Itselläni oli vuonna 2014 lupasin kolme asiaa: käytä askelmittaria, käy Juha Tapion keikalla ja opettele soittamaan huoneen nurkassa seisovaa kitaraa. Arvatkaapa toteutuiko yksikään, jos ajatellaan koko vuotta… no ei.

Täksi tulevaksi vuodeksi mulla onkin kaksi asetta jokavuotiseen ajatukseen, eli terveellisemmän elämän tavoitteluun:

20150105_210618

ASKELMITTARI: Kaivoin vanhan kaverin naftaliinista ja vanhan 10 000 asketavoitteen sijaan tyydyn ainakin aluksi vähintään 5000 askeleeseen/päivä.

20150105_211236

VESI: Vasta fb:ssäkin pyörineen vesihaasteen huomattuani havaitsin että empäs minäkään juo tarpeeksi. Siispä vähintään tammikuun ajan pyrin juomaan pullollisen vettä päivässä.

Näillä aseilla ryhdytään hommiin ja päivitetään tilannetta viimeistään tammikuun lopussa. Omaksuin muuten sekunnissa Anssi Kelan heittämän kommentin Vuosi vaihtuu lähetyksessä, jossa mies sanoi välttämästä lupauksia ja pyrkivänsä ennemminkin toteutuksiin… josko minäki  tekisin niin vuonna 2015 🙂

Muutamia muitakin juttuja ajattelin  startataa (tämä blogi mm.), mutta niistä tuonnempana. Mitenkäs teillä? Tuliko tehtyä lupauksia ja jos, niin millaisia?

-Mirva

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s